Current and Recent Services

Obituaries » Evgjeni (Kosta) Thanasi

Check your settings when you are happy with your print preview press the print icon below.

Show Obituaries Show Guestbook Show Photos QR Code Print

Evgjeni (Kosta) Thanasi

January 1, 1936 - May 25, 2022

Burial Date May 31, 2022

Obituary Viewed 351 times

Share your Memorial with Family & Friends

Posted by:
Anonymous

Posted on:
May 31, 2022

Sa shume kujtime kemi me nena Gjenin , sa shume kemi qeshur me humorin e saj . E dashur dhe e qeshur me te gjithe , e gatshme per te dhene ndihmen e saj ne cdo moment . Nena Gjeni do te kujtohet gjithmone me shume mall nga familja jone . Lutemi qe shpirti i saj te prehet ne paqe prane Zotit . Ngushellime te gjithe familjareve te saj !! Me respekt, Familja Madhi !! Pushofsh me engjejt NENA GJENI !!

Posted by:
Genti Madhi

Posted on:
May 31, 2022

Sa shume kujtime kemi me nena Gjenin , sa shume kemi qeshur me humorin e saj . E dashur dhe e qeshur me te gjithe , e gatshme per te dhene ndihmen e saj ne cdo moment . Nena Gjeni do te kujtohet gjithmone me shume mall nga familja jone . Lutemi qe shpirti i saj te prehet ne paqe prane Zotit . Ngushellime te gjithe familjareve te saj !! Me respekt, Familja Madhi !! Pushofsh me engjejt NENA GJENI !!

Posted by:
Enida Madhi

Posted on:
May 31, 2022

Sa shume kujtime kemi me nena Gjenin , sa shume kemi qeshur me humorin e saj . E dashur dhe e qeshur me te gjithe , e gatshme per te dhene ndihmen e saj ne cdo moment . Nena Gjeni do te kujtohet gjithmone me shume mall nga familja jone . Lutemi qe shpirti i saj te prehet ne paqe prane Zotit . Ngushellime te gjithe familjareve te saj !! Me respekt, Familja Madhi !! Pushofsh me engjejt NENA GJENI !!

Use the search form at the bottom of the page to view past services